FC Twente en Heracles Almelo geven met ingang van het seizoen 2020/2021 op gelijkwaardige basis invulling aan de jeugdopleiding. Het doel van de FC Twente Heracles Academie is het opleiden van regionaal voetbaltalent tot spelers voor het betaalde voetbal. De Academie wil door kwaliteit, creativiteit en samenwerking met o.a. het amateurvoetbal een toonaangevende jeugdopleiding worden waar talentontwikkeling centraal staat.

Wil jij helpen bij het verder bouwen aan de Academie en staan bij jou de mens en het individu centraal? Ben jij een enthousiast persoon die sterk in zijn schoenen staat? Heb jij een passie voor het helpen ontwikkelen van mensen? Dan is de functie van videoanalist iets voor jou. Als videoanalist heb jij samen met je collega’s een essentiële rol in de ontwikkeling van de spelers en de staf. Gedurende het seizoen leer je alle ins en outs van videoanalyse.

Wekelijks worden de wedstrijden en trainingsmomenten van onze spelers gefilmd met handcamera en een automatisch videosysteem. Deze worden door jou gecodeerd om beelden te filteren, waarmee we de staf en spelers kunnen helpen ontwikkelen. Al deze gegevens moeten op de juiste manier gegenereerd en verwerkt worden.

Taken en verantwoordelijkheden

• Coderen van wedstrijden en trainingen;
• Verwerken van videobeelden en data;
• Voorbereiden wedstrijdanalyse via PowerPoint van de komende tegenstander;
• Voorbereiden nabespreking via PowerPoint van de gespeelde wedstrijden

Wat wij bieden

• Instap bij een BVO als beginnende of ervaren videoanalist;
• Persoonlijke begeleiding;
• Doorgroeimogelijkheden naar vaste videoanalist van een team;
• Scholing in Soccerlab, PowerPoint en videoanalyse software;
• Kledingpakket van de Academie;
• Seizoenkaart van FC Twente of Heracles Almelo

Wat wij vragen

• Gemotiveerd;
• Proactief;
• Woonachtig in de regio Twente;
• Affiniteit met voetbal;
• Beschikbaar zaterdag en/of zondag;
• Aantal uren: 4 uur per week

Naast wekelijkse beschikbaarheid, is het ook mogelijk om op basis van eigen beschikbaarheid ingepland te worden op de momenten dat je daadwerkelijk zelf kan. Wanneer dit beter bij je past, geef dat dan aan in de mail of brief.

Zie jij in deze functie een mooie uitdaging en wil jij je inschrijven? Vul dan onderstaand formulier in of mail je motivatie en CV naar info@fctwenteheraclesacademie.nl , t.a.v. Lorenzo Müller.