Voor het vervoer van jonge talentvolle Duitse voetballers tussen huis, school en/of trainingsaccommodatie, is de FC Twente/Heracles Academie op zoek naar chauffeurs.

Binnen de Academie zijn er meerdere spelers woonachtig in Duitsland. Zij hebben ervoor gekozen om, naast het spelen voor de FC Twente/Heracles Academie, onderwijs te volgen op de International School Twente. Het gaat om vervoer van huis naar school en/of training in de ochtenden en aan het einde van de middag het vervoer naar huis. Het aantal dagen is in overleg, dit is afhankelijk van de vervoersplanning en je eigen beschikbaarheid.

Je dient in bezit te zijn van een rijbewijs B gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen. Het rijden is met eigen auto. Voor de functie is een vrijwilligers/onkostenvergoeding beschikbaar.

Lijkt het je leuk om als chauffeur een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge mensen, schrijf je dan in via onderstaand formulier of stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@fctwenteheraclesacademie.nl t.a.v. Renske Hengeveld.