Heb jij een passie voor videoanalyse, ontvang je graag tegenstanders met een glimlach of weet jij hoe je spelers moet verzorgen nadat ze een hard duel zijn aangegaan? Dan is een functie binnen de FC Twente/Heracles Academie iets voor jou! Voor het seizoen 2022/’23 staan er nog meerdere vacatures open.

FC Twente en Heracles Almelo geven met ingang van het seizoen 2020/2021 op gelijkwaardige basis invulling aan de jeugdopleiding. Het doel van de FC Twente/Heracles Academie is het opleiden van regionaal voetbaltalent tot spelers voor het betaalde voetbal. De Academie wil door kwaliteit, creativiteit en samenwerking met o.a. het amateurvoetbal een toonaangevende jeugdopleiding worden waar talentontwikkeling centraal staat.

Als een van de onderstaande vacatures iets voor jou is, twijfel dan niet en schrijf je direct in!

Openstaande vacatures

Wat wij vragen en bieden

Afhankelijk van de functie waarop jij reageert, vragen en bieden wij verschillende dingen. Wil jij weten wat wij precies vragen en/of bieden per functie, klik dan op de specifieke vacature van de functie waarop jij wilt reageren. 

Inschrijven

Zie jij jezelf graag een van de bovenstaande functies vervullen binnen de FC Twente/Heracles Academie, schrijf je dan in via onderstaand formulier of stuur een e-mail met motivatie en CV naar info@fctwenteheraclesacademie.nl t.a.v. Renske Hengeveld.