Vrijwilligersfunctie

FC Twente en Heracles Almelo geven met ingang van seizoen 20/21 op gelijkwaardige basis invulling aan de jeugdopleiding. Het doel van de FC Twente/Heracles Academie is het opleiden van regionaal voetbaltalent tot spelers voor het betaalde voetbal. De Academie wil door kwaliteit, creativiteit en samenwerking met o.a. het amateurvoetbal een toonaangevende Academie worden waar talentontwikkeling centraal staat. Binnen onze groeiende academie willen we tevens nog meer (individuele) aandacht kunnen gaan bieden aan de ontwikkeling van de fysieke kwaliteiten van onze spelers. De academie zoekt hiervoor naar een ambitieuze fysiektrainer(s) die ons team willen komen versterken.

Profiel

Wil jij helpen aan het verder bouwen van de FC Twente/Heracles Academie en staan bij jou de mens en het individu centraal? Heb jij een passie voor voetbal en de fysieke ontwikkeling van voetballers en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan is een plek als fysiek trainer binnen ons fysiek team in een vrijwilligersfunctie iets voor jou.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Als fysiek trainer ben je verantwoordelijk om de opwarming te verzorgen tijdens VCT-trainingen en het ondersteunen van de teamtrainer(s) tijdens deze training. Tevens ondersteun je bij de pre-activatie en de krachttraining.

Wat wij vragen

  • Ambities om je als fysiek trainer te ontwikkelen;
  • Affiniteit met voetbal;
  • Woonachtig in de regio Twente;
  • Beschikbaarheid tijdens minimaal één dagdeel per week, bij voorkeur op de dinsdag, woensdag of donderdag.

Wat wij bieden

  • Een plek binnen een gedreven team waar jij je in jouw passie kan doorontwikkelen;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheid tot het uitbreiden naar een uitdagende stagefunctie, waarbij er ruime begeleiding en mogelijkheden tot stage-opdrachten beschikbaar zijn;
  • Seizoenkaart bij FC Twente of Heracles Almelo.

Kijkje in de keuken

Ben je benieuwd naar onze manier van werken? Bekijk dan zeker een van de volgende video’s, waarin Youri Geurkink en Ellery Cairo meer vertellen over het vakgebied!

Inschrijven

Zie jij in deze vrijwilligersfunctie een mooie uitdaging en wil je ons fysiek team komen versterken? Vul dan onderstaand formulier in of mail je motivatie + CV en/of foto naar info@fctwenteheraclesacademie.nl t.a.v. Youri Geurkink.