Jayden Oosterwolde tekent een driejarig contract, met een optie voor een jaar bij FC Twente. De 19-jarige Oosterwolde is afkomstig uit de FC Twente/Heracles Academie en maakt per direct deel uit van de eerste selectie van de Enschedeërs.

“Ik ben heel blij met mijn contract bij FC Twente”, vertelt Oosterwolde op de website van FC Twente. “Als je als 11-jarig jongetje binnenkomt bij de Academie hoop je dat je uiteindelijk in het eerste elftal komt. Door dit contract komt dat allemaal dichterbij. Het is allemaal niet vanzelf gegaan, je moet er veel dingen voor opzij zetten, maar dat is het uiteindelijk waard geweest. Door een knieblessure was ik er bijvoorbeeld een tijdje uit. Dat was een tegenslag, ook omdat ik dicht tegen het eerste aan zat. Ik ben daar goed uitgekomen. Ik wil alle trainers danken die me hebben geholpen in de afgelopen jaren. Ik zie heel erg uit naar de eerste minuten in De Grolsch Veste.’