De Talentenmuur

Als supporter is het genieten om samen met jouw speler die jij ondersteunt,
het proces te ervaren richting profvoetballer worden.

De Talentenmuur is een belangrijk project binnen de FC Twente/Heracles Academie, waarbij persoonlijke supporters kunnen bijdragen om met een talentvolle voetballer samen het proces te beleven om zijn droom tot profvoetballer waar te maken.

Jeugdspelers hebben de mogelijkheid om één of meer persoonlijke supporters aan zich te binden. Dit kan per seizoen of voor zo lang de speler bij Academie voetbalt. Voor een bedrag van slechts €100,-, €250,- of €500,- euro excl. btw per seizoen is een supporter, exclusief of samen met andere supporters, verbonden aan een jeugdspeler. Een supporter wordt gekoppeld aan deze speler en op verschillende plekken gepresenteerd. Dat gebeurt o.a. op de website en op de Talentenmuur van het trainingscomplex in Hengelo. De supporters krijgen gedurende het seizoen een persoonlijk cadeau van de jeugdspeler en worden uitgenodigd voor een unieke bijeenkomst waar wij u tijdens een gezellig en sfeervolle bijeenkomst bedanken.

Belangrijk om te weten is dat je als persoonlijk supporter een belangrijke bijdrage levert in de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Het doel van de FC Twente/Heracles Academie is om mensen sterker te maken en om spelers op te leiden voor het betaald voetbal. De steun van supporters geeft de Academie meer mogelijkheden om deze talenten nog beter te faciliteren en begeleiden. De twaalfde man hebben wij niet alleen in het stadion van FC Twente of Heracles Almelo nodig, maar ook aan de zijlijn tijdens wedstrijden van onze Academie in Hengelo. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Heeft u interesse om de flyer van dit geweldige project te ontvangen of andere vragen of opmerkingen over dit unieke project? Mail ons dan op talentenmuur@fctwenteheraclesacademie.nl.

footerbar