De Talentenmuur

Steun onze talenten en de Academie in hun persoonlijke ontwikkeling

De Talentenmuur is een belangrijk project binnen de gezamenlijke Academie, waarbij persoonlijke of team supporters kunnen bijdragen in de groei en ontwikkeling van een jonge speler. 

Dat onze spelers zichzelf kunnen presenteren en daarbij de Academie promoten vinden wij een belangrijk onderdeel bij de persoonlijke ontwikkeling van hen. Als jeugdspeler heb je de mogelijkheid om één of meer persoonlijke supporters aan je te binden. Dit kan per seizoen of voor zo lang de speler bij Academie voetbalt. 

De inkomsten van de Talentenmuur geven ons mogelijkheden de Academie verder te professionaliseren. Denk hierbij aan het realiseren van nog betere faciliteiten en begeleiding.

Voor een bedrag van €100,-, €250,- of €500,- euro excl. btw per seizoen is een supporter, exclusief of samen met andere supporters, verbonden aan een jeugdspeler. Een supporter wordt gekoppeld aan deze speler en op verschillende plekken gepresenteerd. Dat gebeurt o.a. op de website en op Talentenmuur op het trainingscomplex in Hengelo. Dit kan met het bedrijfslogo, bedrijfsnaam, persoonlijke naam of een tekst. De supporters krijgen gedurende het seizoen een persoonlijk cadeau van de jeugdspeler. 

Als persoonlijk supporter lever je een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van onze jeugdspelers. Het doel van de Academie is om mensen sterker te maken en om spelers op te leiden voor het betaalde voetbal. De steun van supporters geeft de Academie meer mogelijkheden om deze talenten nog beter te faciliteren en begeleiden.

footerbar