Onder 13 heeft vanmiddag verloren van de leeftijdsgenoten van FC Utrecht. Op het trainingscentrum in Hengelo waren de gasten met 2-7 te sterk voor het team van trainer Daan Jalving.

Het was FC Utrecht dat scherp aan de wedstrijd begon. De bezoekers tekenden snel voor het eerste doelpunt, waarna de score werd uitgebreid naar 3-0. Nog voor rust wist Onder 13 wat terug te doen: 3-1. Na rust was FC Twente/Heracles Onder 13 beduidend scherper. Na de 2-3 werd het nog even spannend, maar het was FC Utrecht dat effectiever was in de afronding.

‘We begonnen erg matig”, zei trainer Daan Jalving na afloop van de wedstrijd. “Pas na de 0-3 hielden we de bal langer vast, en creĆ«erden we zelf kansen. FC Utrecht kreeg negen kansen, waaruit ze zeven keer scoorden. Wij kregen elf kansen, waaruit we helaas maar twee keer wisten te scoren. We hebben het maximale gegeven, maar het rendement was te laag.”