Onder 18 heeft afgelopen zaterdag niet weten te winnen van ADO Den Haag. De thuisploeg was met 2-1 te sterk voor het team van trainer Jeffrey de Visscher.

FC Twente/Heracles controleerde de eerste helft. De ploeg van Jeffrey de Visscher creëerde kansen en gaf achterin weinig weg. Toch was het ADO Den Haag dat op een 1-0 voorsprong kwam. Jahnoah Markelo maakte daarna op fraaie wijze de 1-1, maar de thuisploeg tekende nog voor de rust voor een 2-1 score. Na de pauze zou ADO Den Haag diep inzakken. FC Twente/Heracles wist de muur uiteindelijk niet te doorbreken, het bleef 2-1.

“We waren de afgelopen weken erg goed in het vinden van de vrije man. Dan is het jammer dat juist dat niet lukte”, zei trainer Jeffrey de Visscher na afloop. “Dat was ook de verdienste van ADO. Zij speelden erg fysiek, ze zetten volle bak druk. We wisten ons daar niet onderuit te voetballen. Wanneer dat wel lukte werden we ook gevaarlijk. We hadden de eerste helft onder controle, creëerden kansen en gaven niets weg. Ook op het einde waren we dichtbij. Helaas was het gelukkig niet aan onze zijde.”