Bram Marsman (Onder 21) en Jahnoah Markelo (Onder 18) zullen vanaf vandaag meetrainen met de eerste selectie van FC Twente. Beide spelers uit de FC Twente/Heracles Academie krijgen drie weken de kans zich te laten zien. Bram Marsman zal daarop ook drie weken aansluiten bij de eerste selectie van Heracles Almelo. Mogelijk volgt deze stage ook voor Jahnoah Markelo.

Dominique Scholten, Manager Academie: “Dat jonge spelers kansen krijgen bij de eerste elftallen van Heracles Almelo en FC Twente is fantastisch voor ze, maar ook een enorme motivatie voor alle spelers binnen deze opleiding. Kansen krijgen bij twee clubs op het hoogste niveau maakt deze opleiding uniek, dat moeten we koesteren. Mooi om even bij stil te staan, maar daarna gaan we met onze spelers, trainers en de gehele Academie verder met ontwikkelen.”