De trainersstaf voor het seizoen 2021-2022 is compleet. De afgelopen periode zijn de overeenkomsten van trainers Thomas Tijhuis, Daan Jalving, Olivier Amelink, Nicky Kuiper, Jeffrey de Visscher, Michel Veurink en Kevin Swarthoff verlengd. Daarbij zijn Jord Roos, Wouter Stronks en Sjoerd Overgoor aangetrokken. Laatstgenoemde gaat de rol van co-trainer invullen. Trainers Job ten Thije, Mark Looms en Ellery Cairo beschikken over een doorlopende overeenkomst.

Het komende seizoen gaan de onder 18 en onder 21 werken met twee vaste trainers/coaches. Daarnaast zullen de trainers elkaar het komende seizoen nog meer gaan ondersteunen bij trainingen, zodat er meer aandacht zal zijn voor de ontwikkeling van individuen. Trainer Ellery Cairo gaat zich, als fysiek trainer, volledig richten op de ontwikkeling van het fysieke aspect binnen de Academie. Dit zal hij samen doen met de coördinator Fysiek en Wetenschap.

Daarbij zullen er nog trainers aansluiten in de vorm van stages.

Trainersstaf seizoen 2021/2022

Onder 21: Job ten Thije en Mark Looms

Onder 18: Jord Roos en Nicky Kuiper

Onder 16: Jeffrey de Visscher

Onder 15: Wouter Stronks

Onder 14: Olivier Amelink

Onder 13: Daan Jalving

Onder 12: Thomas Tijhuis

Keepers: Kevin Swarthoff en Michel Veurink

Co-trainer: Sjoerd Overgoor

Fysiek trainer: Ellery Cairo