De FC Twente/Heracles Academie en SKOR hebben de samenwerking geïntensiveerd. Het Twentse sportmerk is al jaren leverancier van de FC Twente/Heracles Academie in voetbaldoelen en dug-outs. Sinds enkele maanden voorziet SKOR ook alle keepers van keepershandschoenen van het eigen merk. Daarbij levert SKOR de Academie trainingsmaterialen en bidons met bijbehorende kratten.

Over SKOR

SKOR is sinds 2001 leverancier van inrichtingsmaterialen voor buitensport, waaronder doelen en dug-outs. In 2017 werd het aanbod uitgebreid met een eigen assortiment voetballen, trainingsmaterialen en teamkleding. Alles vanuit de strategie om een voetbalclub een compleet aanbod producten te kunnen leveren om te kunnen voetballen, zodat zij niet bij verschillende leveranciers hoeven te kopen.

Mooie combinatie

“De reden voor het intensiveren van deze samenwerking is dat de FC Twente/Heracles Academie op het hoogste niveau acteert”, vertelt Jeffrey Jonkman. “Onze producten voldoen aan de eisen die daaraan worden gesteld, dat samen maakt een mooie combinatie. Daarnaast is de feedback die wij van de keepers ontvangen erg waardevol. Zo kunnen we onze producten continue blijven doorontwikkelen. Hier profiteren de keepers van en daarmee ook de FC Twente/Heracles Academie.”

Betrouwbare partner

“SKOR is een zeer betrouwbare partner”, zegt Michel Veurink, Coördinator Keepers bij de FC Twente Heracles Academie. “We hebben altijd prettig contact en de producten die SKOR levert zijn van een hoge kwaliteit. De handschoenen kennen een goede grip en pasvorm, ze zijn een toevoeging voor de keepers. Daarbij vinden we het mooi dat we in SKOR een regionale partner hebben.”