Onder 21 heeft zaterdag geen resultaat weten te boeken bij N.E.C. De ploeg van Mark Looms en Nicky Kuiper verloor het competitieduel in Nijmegen met 2-1.

“We speelden tegen een goede ploeg”, vertelde trainer/coach Mark Looms na afloop van de wedstrijd. “Met enkele spelers uit het eerste elftal speelde N.E.C. de eerste helft in agressiviteit op een hoger niveau dan wij deden. In verdedigend opzicht en de samenwerking met elkaar hadden we daar moeite mee, we waren regelmatig een stapje te laat. Dat zegt niet dat we niet ons best deden. Maar het moet in je DNA zitten die bal te willen veroveren. Daar kwamen we de eerste helft in tekort. In intensiteit heeft N.E.C ons, met name de eerste helft, afgetroefd. Daar moeten we aan werken en veeleisend in worden. Tijdens trainingen, maar ook door naar beelden te kijken. Dan gaan wij ook naar dat hoger niveau.”

N.E.C. Onder 21/FC Twente/Heracles Academie Onder 21: 2-1 (1-0)

Zaterdag 11-09-2021, 14.45 uur

De Eendracht, Nijmegen

Scoreverloop

24′ 1-0

48′ 2-0

89′ 2-1 (Roossien)

Opstelling FC Twente/Heracles Academie: Jansink, Marsman, Donald, Bruns, Van Hees, Esutatia, Wehmeyer (46′ El Messaoudi), Scheperman, Scholten (61′ Olde Keizer), Roossien, De Lange (46′ Bostdorp)