In het kader van het Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie met onder meer modules voor het scholen van trainers, scouts en hoofden opleidingen en het organiseren van clinics en webinars niet alleen meer halen, maar ook brengen. Op woensdag 13 oktober wordt de eerste webinar voor trainers uit de regio georganiseerd.

Hoe organiseer je een optimale voetbaltraining?

Deze eerste webinar zal worden verzorgd door Wouter Stronks. De trainer/coach bij Onder 15 en Voetbalco├Ârdinator Onder 12 tot en met Onder 15 zal dieper ingaan op de elementen die belangrijk zijn om tot een optimale voetbaltraining te komen. Hierbij zal het gaan over cre├źren van veel balcontacten, een hoge effectieve trainingstijd en maximale intensiteit binnen dynamische spelvormen.

Wanneer: Woensdag 13 oktober, 20.00 uur

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande link.

https://fc-twente-heracles-academie.webinargeek.com/hoe-organiseer-je-een-optimale-voetbaltraining

Foto’s: Ron de Vette