FC Twente en Heracles Almelo geven met ingang van het seizoen 2020/2021 op gelijkwaardige basis invulling aan de gezamenlijke jeugdopleiding. Het doel van de FC Twente/Heracles Academie is het opleiden van regionaal voetbaltalent tot spelers voor het betaalde voetbal. De Academie wil door kwaliteit, creativiteit en samenwerking met o.a. het amateurvoetbal een toonaangevende jeugdopleiding worden waar talentontwikkeling centraal staat.

De persoon staat bij de opleiding op één, waarbij we een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van succesvolle mensen. We willen onze spelers helpen om succesvol te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Dit doen we door te helpen leren zelfstandig te zijn, verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen opleiding, te kunnen reflecteren, samen te werken, te plannen en door te zetten.

We willen hier de voetballer van de toekomst opleiden. Spelers met een sterke persoonlijkheid, die Eredivisie proof zijn en flexibel zijn in verschillende speelwijzen en spelprincipes.

Gastgezin

De FC Twente/Heracles Academie is op zoek naar gastgezinnen die een tweede thuis bieden aan spelers die te ver van de Academie wonen om elke dag op en neer te reizen

Een gastgezin is een plek waar een speler zich prettig kan voelen, waar hij stabiliteit ervaart en zich daardoor meer kan focussen op zijn ontwikkeling; op het veld, op school, maar ook daarbuiten.

Het gastgezin draagt zorg voor avondmaaltijden en de overnachtingen van de speler. Er staat een vergoeding tegenover de opvang. Het aantal overnachtingen per week is variabel.

Interesse?

Wilt u zich opgeven als gastgezin of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via info@fctwenteheraclesacademie.nl, t.a.v. Jeroen Moorman.