Onder 13 heeft zaterdag geen overwinning weten te boeken. Op het Trainingscentrum werd er met 0-1 verloren van de leeftijdsgenoten van FC Groningen.

Ondanks dat Onder 13 deze competitie nog geen punten heeft weten te pakken, zag trainer/coach Daan Jalving ook zaterdag weer ontwikkeling in het proces waar het team zich momenteel in bevindt.

“We begonnen sterk aan de bal en wisten op de juiste momenten vooruit te spelen”, vertelt Daan Jalving. “We vonden diepte, waardoor we enkele keren voor het doel van FC Groningen konden komen. Daarmee werden we ook echt gevaarlijk.” De trainer/coach haalt ondanks het verlies goede punten uit de wedstrijd. “De houding in het verdedigen was goed en we gaven druk in hoge intensiteit. Het is jammer dat de jongens zichzelf niet hebben weten te belonen met doelpunten. Maar die komen wel, ik zie dat we stappen maken.”

Foto’s: Justin Sangers