De FC Twente/Heracles Academie kent dit seizoen meerdere internationals. Spelers uit verschillende leeftijdscategorieën maken deze periode deel uit van vertegenwoordigende elftallen.

Eind september van dit jaar maakte Juliën Mesbahi al deel uit van de selectie voor een tweedaagse trainingsstage bij Oranje Onder 16. Een week later kreeg Jort Ribbers dezelfde kans bij Oranje Onder 17 Futures.

Onder 21

Stanislav Dyulgerov

Stanislav Dyulgerov is uitgenodigd voor een trainingskamp met Bulgarije Onder 19. De creatieve middenvelder uit Onder 21 van de FC Twente/Heracles Academie maakt daarbij deel uit van de selectie voor de wedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina (10 november), Montenegro (13 november) en Ierland (16 november). Dyulgerov sluit op maandag 2 september aan bij de selectie in Sofia.

Onder 18

Michel Driezen

Michel Driezen maakte op zaterdag 9 oktober en op dinsdag 12 oktober deel uit van de definitieve selectie voor Oranje Onder 18, voor de wedstrijden tegen respectievelijk Zweden en Oostenrijk. De centrumverdediger uit Onder 18 van de FC Twente/Heracles Academie kwam tegen Oostenrijk het gehele duel in actie.

Jort Ribbers

Afgelopen maandag en dinsdag (25 en 26 oktober) maakte Jort Ribbers wederom deel uit van de definitieve selectie voor Oranje Onder 17 Futures. De creatieve middenvelder uit Onder 18 van de FC Twente/Heracles werd uitgenodigd voor een tweedaagse trainingsstage op de KNVB Campus.

Onder 16

Jonah te Fruchte, Owen Panneflek en Tijn Tusveld

Net als Jort Ribbers reisden Jonah te Fruchte en Owen Panneflek afgelopen maandag en dinsdag (25 en 26 oktober) af naar de voetbalbond. De respectievelijk doelman en aanvaller uit Onder 16 van de FC Twente/Heracles Academie zaten bij de definitieve selectie voor een tweedaagse trainingsstage in Mierlo, bij Oranje Onder 16 Futures. Ook Tijn Tusveld kreeg bericht. De middenvelder uit eveneens Onder 16 stond op de stand-by-lijst.

Onder 15

Benjamin Nagel en Leart Bekolli

Benjamin Nagel en Leart Bekolli speelden vorige week een selectiewedstrijd bij Onder 15 van de KNVB. De respectievelijk middenvelder en aanvaller uit Onder 15 van de FC Twente/Heracles Academie zijn uitgenodigd nog een wedstrijd te komen spelen.

Onder 14

Luca Oude Luttikhuis, Rayan Taouil en Marko Warrink

Ook Luca en Oude Luttikhuis en Rayan Taouil speelden een selectiewedstrijd. De spelers uit Onder 14 van de FC Twente/Heracles Academie mogen net als Benjamin en Leart terugkomen voor nog een wedstrijd. Marko Warrink, eveneens uit Onder 14 van de FC Twente/Heracles Academie, werd uitgenodigd voor een trainingsstage bij de Norddeutscher Fussball-Verband (NFV), de Noord-Duitse Voetbalbond.