Onder 21 is zaterdagmiddag tegen een zure nederlaag aangelopen bij NAC. In Breda verloor de ploeg van Mark Looms en Nicky Kuiper verloor ondanks een veldoverwicht en goede kansen met 3-1.

De eerste helft kende voor beide ploegen weinig kansen en mogelijkheden. Namens de FC Twente/Heracles Academie was Bram Marsman een keer dichtbij. De tweede helft kwam Onder 21 scherp uit de kleedkamer. Ondanks een sterk eerste kwartier kwam NAC uit een strafschop op voorsprong. Michel Driezen tekende, met het hoofd uit een corner van Stanislav Dyulgerov, voor de gelijkmaker. De FC Twente/Heracles Academie zou daarna de beste mogelijkheden krijgen voor de overwinning, maar het was de thuisploeg die nog twee keer zou scoren.

NAC Breda Onder 21-FC Twente/Heracles Academie Onder 21: 3-1 (0-0)

Zaterdag 20-11-2021, 14.45 uur

Sportpark Heksenwiel, Breda

Scoreverloop

58′ 1-0

78′ 1-1 (Driezen)

89′ 2-1

90+3′ 3-1

Opstelling FC Twente/Heracles Academie: Van der Gouw, Olde Keizer, Tomas Da Silva, Driezen, Eustatia, Marsman (82′ Stacie), Scheperman, De Lange (60′ Wehmeyer), Bostdorp, Roossien (60′ Marhoum) El Messaoudi (71′ Dyulgerov).