Maandagmiddag kwamen verschillende spelers van de FC Twente/Heracles Academie in actie bij de reserves van Heracles Almelo en FC Twente. Heracles Almelo 2 trof PEC Zwolle 2 in een oefenduel. FC Twente stond in de reservecompetitie tegenover sc Heerenveen.

Op Erve Asito speelde Heracles Almelo 2 en PEC Zwolle 2 met 1-1 gelijk. Namens de FC Twente/Heracles Academie kwamen Lasse Wehmeyer, Myron Bostdorp en Chiel Olde Keizer in actie. Wehmeyer speelde de gehele tweede helft. Bostdorp viel in na 62 minuten spelen. Tien minuten later mocht ook Olde Keizer het veld betreden.

Opstelling Heracles Almelo 2: Damen (46′ Bucker), Bakboord (72′ Olde Keizer), Sonnenberg, Les, Polley, Kiomourtzoglou, Sierra, Szöke (62′ Bostdorp), Lunding (46′ Wehmeyer), Amissi, Basaçikoglu.

Foto’s Heracles Almelo 2-PEC Zwolle 2: NESImages

Op het Trainingscentrum in Hengelo won FC Twente in de reservecompetitie met 2-0 van sc Heerenveen. Carlos Tomas Da Silva, Thijmen de Lange, Rickson Van Hees, Yaid Marhoum en Stanislav Dyulgerov mochten minuten maken. Tomas Da Silva speelde een uur en werd vervangen door Van Hees. Ook Marhoum viel na een uur spelen in, Dyulgerov kwam de laatste tien minuten in actie. Thijmen de Lange speelde ruim een helft en tekende na zeventig minuten spelen voor de tweede treffer.

Opstelling FC Twente: J. de Lange, Tomas Da Silva (60’ Van Hees), Dumic, Bruns, Smal, Staring, Bosch, Ilic (80’ Dyulgerov), Misidjan (60’ Marhoum), Ugalde (42’ T. de Lange), Cleonise.

Foto’s FC Twente-sc Heerenveen: OrangePictures