In het kader van het Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie met onder meer modules voor het scholen van trainers, scouts en hoofden opleidingen en het organiseren van clinics en webinars niet alleen meer halen, maar ook brengen. Op woensdag 12 januari wordt de vierde webinar voor trainers uit de regio georganiseerd.

Tijdens eerdere webinars deelde de FC Twente/Heracles Academie al kennis over verschillende onderwerpen. Wouter Stronks, trainer/coach bij Onder 15 en Voetbalco├Ârdinator Onder 12 tot en met Onder 15, ging eerder al dieper in op de elementen die belangrijk zijn om tot een optimale voetbaltraining te komen. Thomas Tijhuis, trainer/coach bij Onder 12 besteedde aandacht aan de elementen die belangrijk zijn voor een optimaal leereffect bij jonge jeugd. De derde en laatste webinar werd op 1 december 2021 verzorgd door Jord Roos. De trainer/coach bij Onder 18 ging hierbij dieper in op de elementen die belangrijk zijn voor een optimale individuele ontwikkeling binnen een team.

Het optimaal ontwikkelen van individuele voetbalhandelingen

Op 12 januari 2022 vindt de volgende webinar plaats. Daan Jalving zal uitgebreid vertellen over het optimaal ontwikkelen van individuele voetbalhandelingen. De trainer/coach bij Onder 13 van de FC Twente/Heracles Academie geeft hierbij een inkijkje in welke voetbalinhoudelijke aspecten de Academie jonge voetballers wil helpen doorontwikkelen.

Aan het einde van deze Webinar
  • Weet je wat individuele voetbalhandelingen zijn en welke wij willen ontwikkelen binnen de Academie
  • Weet je op welke manier je deze individuele voetbalhandelingen kan integreren binnen jouw trainingen
  • Heb je door middel van wedstrijdbeelden en oefenstof van de Onder 13 een duidelijk beeld gekregen hoe de individuele voetbalhandelingen binnen de Academie worden ontwikkeld

Wanneer: Woensdag 12 januari, 20.00 uur

Aaanmelden

Meld je aan via onderstaande link

https://fc-twente-heracles-academie.webinargeek.com/het-optimaal-ontwikkelen-van-individuele-voetbalhandelingen