In het kader van het Regioplan wil de FC Twente/Heracles Academie met onder meer modules voor het scholen van trainers, scouts en hoofden opleidingen en het organiseren van clinics en webinars niet alleen meer halen, maar ook brengen. Op woensdag 2 februari wordt de vijfde webinar voor trainers uit de regio georganiseerd.

Tijdens eerdere webinars deelde de FC Twente/Heracles Academie al kennis over verschillende onderwerpen. Wouter Stronks, trainer/coach bij Onder 15 en Voetbalco├Ârdinator Onder 12 tot en met Onder 15, ging eerder al dieper in op de elementen die belangrijk zijn om tot een optimale voetbaltraining te komen. Thomas Tijhuis, trainer/coach bij Onder 12, besteedde aandacht aan de elementen die belangrijk zijn voor een optimaal leereffect bij jonge jeugd en Jord Roos, trainer/coach bij Onder 18 ging dieper in op de elementen die belangrijk zijn voor een optimale individuele ontwikkeling binnen een team.

Het optimaal ontwikkelen van individuele voetbalhandelingen

Daan Jalving trapte het kalenderjaar Op 12 januari 2022 af. De trainer/coach bij Onder 13 vertelde uitgebreid over het optimaal ontwikkelen van individuele voetbalhandelingen. Jalving gaf hierbij een inkijkje in welke voetbalinhoudelijke aspecten de Academie jonge voetballers wil helpen doorontwikkelen.

De persoon achter de voetballer leren kennen

Op 2 februari 2022 vindt de volgende webinar plaats. Sjoerd Overgoor, trainer/coach bij Onder 14, zal de aanwezigen meenemen in de manier waarop hij relaties probeert op te bouwen met spelers en hoe hij een veilige leeromgeving probeert te cre├źren binnen een team. Meer weten over de persoon achter de voetballer is volgens de visie van de FC Twente/Heracles Academie van groot belang om het individu verder te helpen ontwikkelen.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande link.

https://fc-twente-heracles-academie.webinargeek.com/de-persoon-leren-kennen-achter-de-voetballer