Mark Looms, trainer/coach bij Onder 21, gaat de FC Twente/Heracles Academie aan het einde van dit seizoen verlaten. De afgelopen periode zijn er meerdere gesprekken gevoerd over de ambities van Mark en die van de Academie. In deze gesprekken kwam naar voren dat deze niet in zijn geheel matchen, met als conclusie dat de wegen zullen scheiden.

De voormalig speler van Heracles Almelo trad in 2020 in dienst bij de Academie. In Hengelo stond hij een seizoen bij Onder 15 voor de groep. Dit seizoen heeft Looms samen met Nicky Kuiper de verantwoordelijkheid over Onder 21.

Dominique Scholten, Manager Academie: “Mark heeft met zijn energie en kwaliteit geholpen bij de groei van individuen en de Academie als geheel. In de topsport moeten er keuzes worden gemaakt, dat hebben we samen in goed overleg gedaan. Wij willen hem enorm veel succes wensen in de toekomst.”

Michel Veurink

Michel Veurink, keeperstrainer sinds 2018 en Coördinator Keepers bij de FC Twente/Heracles Academie, heeft aangegeven de Academie te gaan verlaten aan het einde van het seizoen. De komende periode zal hij bekijken wat hij wil gaan doen i.c.m. zijn Keepers University.

‘’Michel is een vakman met veel liefde voor de sport”, vertelt Dominique Scholten. “We hebben respect voor zijn keuze en wensen hem ook al het goeds voor de toekomst. Daarbij zullen we elkaar zeker gaan tegenkomen bij zijn keepersschool’’.