Dit weekend komen verschillende teams binnen de FC Twente/Heracles Academie in actie in wedstrijdverband. Zowel Onder 15 als Onder 16 treft de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Onder 18 ontvangt N.E.C., Onder 21 krijgt sc Heerenveen op bezoek.

In verband met de vakantie zijn het ook alleen de midden- en bovenbouw die in actie komen. Onder 12, Onder 13 en Onder 14 zijn dit weekend vrij van een wedstrijd. Alle teams die wel in actie komen, doen dat in competitieverband. Onder 16 is hiervan de enige ploeg die de punten van vreemde bodem moet zien mee te nemen. Belangrijke punten, want in Den Haag staat promotie op het spel.

Foto: Ron de Vette

Onder 15

FC Twente/Heracles Academie Onder 15 – ADO Den Haag Onder 15

10.00 uur, Trainingscentrum Hengelo

Onder 16

ADO Den Haag Onder 16 – FC Twente/Heracles Academie Onder 16

12.30 uur, Sportpark De Aftrap (Den Haag)

Foto: Ron de Vette

Onder 18

FC Twente/Heracles Academie Onder 18 – N.E.C. Onder 18

12.30 uur, Trainingscentrum Hengelo

Onder 21

FC Twente/Heracles Academie Onder 21 – sc Heerenveen Onder 21

15.00 uur, Trainingscentrum Hengelo

Foto: Justin Sangers