Onder 21 heeft zaterdag geen resultaat weten te halen bij FC Den Bosch. De ploeg van Mark Looms en Nicky Kuiper ging met 3-2 onderuit.

In Stadion De Vliert keek de FC Twente/Heracles Academie al na twee minuten tegen een achterstand aan. In de 18e minuut verdubbelde de thuisploeg de voorsprong en na iets meer dan een half uur spelen stond het al 3-0 voor de gasten. Na de rust kwam de FC Twente/Heracles Academie via treffers van Rohat Agca en Calvin Scholten weer terug in de wedstrijd, maar een resultaat zou er niet meer in zitten.

“We zijn slecht aan de wedstrijd begonnen”, vertelt trainer/coach Mark Looms. “De intensiteit en beleving waren er niet. We waren niet scherp, niet in de actieve houding. Dan kan je de betere ploeg hebben, maar daar win je geen wedstrijden mee. We moeten geconcentreerd zijn, ons aan het plan houden en scherp zijn in alles wat we doen. Dan kunnen we van iedereen winnen. Maar zoals we zaterdag startten, kunnen we ook van iedereen verliezen.”

FC Den Bosch Onder 21 – FC Twente/Heracles Academie Onder 21: 3-2 (3-0)

Scoreverloop

2′ 1-0

18′ 2-0

34′ 3-0

50′ 3-1 (Agca)

75′ 3-2 (Scholten)

Opstelling FC Twente/Heracles Academie: Jansink, Olde Keizer, Donald, Driezen (82′ Dyulgerov), Van Hees, Scheperman, El Messaoudi (46′ Eustatia), Agca (70′ Scholten), Bostdorp (35′ Marsman), Marhoum Wehmeyer.

Foto’s: Justin Sangers