Zondag komt Onder 12 in actie op een toernooi met internationale tegenstanders. Op het Trainingscentrum in Hengelo staan er wedstrijden tegen Ajax, PSV, FC Schalke 04, Hannover ’96, Borussia Mönchengladbach en VFL Bochum op het programma.

Verdeeld over twee poules gaan de teams met negen tegen negen de strijd aan. Als gastheer zal de FC Twente/Heracles Academie met twee teams, dus aan beide poules, deelnemen. In poule A treft de FC Twente/Heracles Academie Ajax, FC Schalke 04 en Hannover 96. In poule B zijn PSV, Borussia Mönchengladbach en VFL Bochum de tegenstanders. In beide poules treft iedereen elkaar één keer.

Vier velden

Na de poulefase zal er een knock-out-ronde plaatsvinden. Daaropvolgend worden de finalewedstrijden voor de plekken één tot en met acht gespeeld. De wedstrijden zullen verdeeld over vier velden worden afgewerkt, zodat ieder team continu in actie is. Hierbij wordt er gespeeld van strafschopgebied tot strafschopgebied.

Lunch

Tussen 13.00 en 14.00 uur is er een pauze, waarbij de deelnemers een door Jumbo gesponsorde lunch wordt aangeboden. Het toernooi eindigt om 15.00 uur, wanneer de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Voor de plekken één tot en met drie is er een kleine prijs te winnen.

Voor meer informatie, de indeling en het wedstrijdschema:

https://tournify.nl/live/u12tournamentfctwenteheracles2022/schedule

Foto’s: Justin Sangers