De trainersstaf voor het seizoen 2022/2023 is compleet. De afgelopen periode zijn de overeenkomsten van Demian ten Broeke, Wouter Stronks, Sjoerd Overgoor, Daan Jalving, Kevin Swarthoff, Ellery Cairo en Berthil ter Avest verlengd. Daarbij zijn Jouad Boufarra, Herman Kamminga en Dennis Telgenkamp aangetrokken. Olivier Amelink, Mark Looms en Michel Veurink gaan de Academie verlaten. Trainers Jord Roos, Nicky Kuiper en Thomas Tijhuis beschikken over een doorlopende overeenkomst.

Het komende seizoen gaan Onder 21, Onder 18 en Onder 12 werken met twee vaste trainers/coaches. Daarnaast zullen de trainers elkaar het komende seizoen weer gaan ondersteunen bij trainingen, zodat er meer aandacht zal zijn voor de ontwikkeling van individuen. Trainer Ellery Cairo gaat zich, als fysiek trainer, volledig richten op de ontwikkeling van het fysieke aspect binnen de Academie. Dit zal hij samen doen met Youri Geurkink (coördinator Fysiek en Wetenschap).

Daarbij zullen er nog trainers aansluiten in de vorm van stages.

Trainersstaf seizoen 2022/2023

Onder 21: Nicky Kuiper en Jouad Boufarra

Onder 18: Jord Roos en Berthil ter Avest

Onder 16: Herman Kamminga

Onder 15: Wouter Stronks

Onder 14: Daan Jalving

Onder 13: Sjoerd Overgoor

Onder 12: Thomas Tijhuis en Demian ten Broeke

Keepers: Kevin Swarthoff en Dennis Telgenkamp

Co-trainers: Fethi Ozerdogan en Stef Lamberink

Fysiek trainer: Ellery Cairo