De FC Twente/Heracles Academie is voor het nieuwe seizoen op zoek naar gastgezinnen die een tweede thuis bieden aan spelers die te ver van de Academie wonen om elke dag op en neer te reizen.

Binnen de Academie hebben we enkele spelers die van wat verder weg wonen. Om spelers goed te kunnen ondersteunen, zoeken wij een gastgezin waar een speler zich prettig kan voelen, waar hij stabiliteit ervaart en zich daardoor meer kan focussen op zijn ontwikkeling; op het veld, op school, maar ook daarbuiten.

Dit kan betekenen dat je leuke dingen met een speler doet om hem wat van de Regio te laten zien, maar ook opvoedend taken aanleert, zoals bijvoorbeeld het wassen van de eigen kleding, de eigen kamer schoonhouden, met het openbaar vervoer reizen, plannen etc.

Het gastgezin draagt zorg voor avondmaaltijden en de overnachtingen van de speler. Er staat een vergoeding tegenover de opvang. Het aantal overnachtingen per week is variabel.

Interesse?

Wilt u zich opgeven als gastgezin of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Koen Fleer (k.fleer@fctwenteheraclesacademie.nl, +31 6 36119844)