Vier spelers uit de FC Twente/Heracles Academie verschenen vandaag op het trainingsveld bij de eerste selectie van FC Twente. De Academie-spelers trainen tijdens (een deel van) de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee met de Enschedese selectie.

Irakli Yegoian, Sander Sybrandy, Sam Karssies en Mats Rots trainen de komende tijd allen mee met de eerste selectie van de Enschedeƫrs. Vandaag werd de eerste training van het nieuwe seizoen afgewerkt op het Trainingscentrum in Hengelo.

Succesvol

Alle spelers krijgen gedurende de voorbereiding de kans om zich te laten zien bij het eerste elftal. De afgelopen seizoenen stoomde de Academie al meerdere spelers succesvol klaar voor de eerste selectie van FC Twente. Zo tekenden Luca Everink en Jahnoah Markelo tijdens het seizoen 2021/22 een contract bij de hoofdmacht. Daan Rots, de broer van Mats Rots, tekende eerder al een contract bij de Tukkers.