Benjamin Nagel is opgenomen in de definitieve selectie van Nederland Onder 16 voor een tweedaagse trainingsstage in Zeist. Op maandag 12 en dinsdag 13 september verblijft de selectie in Zeist. In totaal worden er drie trainingen afgewerkt.

“Als Academie zijn wij trots dat Benjamin wederom is opgenomen in de definitieve selectie van Nederland Onder 16”, aldus Dominique Scholten, Directeur Academie. “Het is een mooie bevestiging van het harde werk en de prestaties die hij en alle mensen binnen de Academie leveren.”

Voorselectie

Naast de definitieve selectie van Benjamin Nagel voor Nederland Onder 16, zijn er nog eens vier Academie-spelers opgenomen in de voorselectie. Juliƫn Mesbahi, Jonah te Fruchte, Mats Rots staan op de voorselectielijst van Nederland Onder 17 voor de oefendubbel tegen Ierland (21 en 23 september).

Verdediger Michel Driezen is opgenomen in de voorselectie voor Nederland Onder 19. Zij spelen tussen 19 en 27 september drie kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap Onder 19, dat in 2023 op Malta wordt gehouden.