Verschillende Academiespelers zijn onlangs opgeroepen door hun nationale voetbalbond om in actie te komen voor verschillende jeugdelftallen. Drie Academiespelers waren onderdeel van de Nederland Onder 17-selectie tijdens de oefendubbel tegen Ierland.

Mats Rots, Jonah te Fruchte en Juliën Mesbahi waren allen opgeroepen voor Nederland Onder 17. Afgelopen dagen oefenden zij tweemaal tegen de leeftijdsgenoten van Ierland. Tijdens het eerste treffen op woensdag 21 september stond Juliën Mesbahi in de basis. Hij speelde de volledige wedstrijd, die in een 1-1 gelijkspel eindigde.

Foto: KNVB

Twee dagen later, op vrijdag 23 september, stonden de twee ploegen wederom tegenover elkaar. Ditmaal kregen Mats Rots en doelman Jonah te Fruchte een basisplaats. Beide spelers stonden de gehele wedstrijd in het veld. Deze oefenwedstrijd werd gewonnen met 3-0.

Foto: KNVB