Mats Rots, Juliën Mesbahi en Jonah te Fruchte reisden onlangs met Nederland O17 af naar Hongarije voor het UEFA U17 Pre-Tournament. De eerste twee wedstrijden zijn reeds gespeeld, morgen staat de laatste wedstrijd op het programma.

Nederland O17 heeft de eerste vriendschappelijke interland van het oefentoernooi in Hongarije nipt verloren. De ploeg van KNVB-trainer Pieter Schrassert Bert ging met 1-0 onderuit tegen Spanje. Onder 18-speler Juliën Mesbahi kwam 73 minuten in actie.

Afgelopen zondag heeft Nederland O17 de tweede wedstrijd van het oefentoernooi gewonnen. Portugal werd met 1-2 verslagen. Academiespeler Mats Rots tekende voor de winnende treffer. Hij kwam de volledige wedstrijd in actie.

Morgen om 17.30 uur staat de laatste wedstrijd van het oefentoernooi op het programma. Nederland O17 treft dan de leeftijdsgenoten van Hongarije.