Vijf spelers uit de FC Twente/Heracles Academie zijn opgenomen in de definitieve selectie van drie jeugdelftallen van Nederland.

Kaan Talay is opgenomen in de definitieve selectie van Nederland O16 Futures. De aanvaller van Onder 16 neemt op maandag 24 en dinsdag 25 oktober deel aan een tweedaagse trainingsstage in Zeist.

Ruud Nijstad en Rayan Taouil zijn uitgenodigd voor een selectiewedstrijd van Nederland O15. Op dinsdag 25 oktober zullen zij ’s middags in actie komen in Zeist. Daar worden vier mini-wedstrijden van twintig minuten gespeeld. Siebe van Langen en Jesse Weijdijk mogen een dag later, op woensdag 26 oktober, deelnemen aan een selectiewedstrijd van Nederland O14.

“Dat deze jongens geselecteerd zijn, is een mooie beloning voor hun ontwikkeling”, vertelt Dominique Scholten, Directeur Academie. “Daarnaast levert de Academie hiermee wederom spelers af in nationale jeugdselecties.”