Beste volgers, 

Bij deze ontvangen jullie de vijfde editie van de nieuwsbrief van de FC Twente/Heracles Academie.

PROMOTIE

Onder 21 heeft afgelopen zaterdag promotie naar Divisie 1 veiliggesteld. Het team van trainers Jouad Boufarra en Nicky Kuiper versloeg Roda JC met 5-1, waardoor de promotie drie speelronden voor de winterstop al een feit is. Momenteel heeft Onder 21 een voorsprong van zes punten op NAC Breda, echter heeft NAC Breda nog een wedstrijd extra te spelen. Het kampioenschap is dus nog niet beslist.

EERSTE SELECTIES

Op maandag 14 november tekende Benjamin Nagel een contract bij FC Twente. De pas 15-jarige middenvelder heeft zich hiermee tot minimaal 2026 verbonden aan de hoofdmacht uit Enschede. We zijn heel blij dat Benjamin hier wil doorgroeien als voetballer en persoon.

Lasse Wehmeyer was de afgelopen weken wederom onderdeel van de wedstrijdselectie bij Heracles Almelo. Tegen Willem II, NAC Breda en TOP Oss heeft de vleugelaanvaller als invaller speelminuten gemaakt.

REGIOPLAN

Sinds de start van het huidige seizoen zijn er al meerdere Regioplan-bijeenkomsten georganiseerd in de verschillende regio’s. Zo zijn we al bezig geweest om onze kennis en visie te delen met de partnerclubs via demo-trainingen, train-de-trainer-, potentieherkenning- en andere interactieve bijeenkomsten.

TALENTENMUUR

De Talentenmuur op Trainingscentrum Hengelo is onlangs weer bijgewerkt, zodat alle namen en teams compleet zijn. Momenteel zijn er 160 (team)supporters die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van spelers, teams en de Academie in het geheel.

VRIJWILLIGERS

De FC Twente/Heracles Academie draait voor een groot gedeelte op de inzet van vele vrijwilligers. Daar zijn wij hen erg dankbaar voor. Om als Academie zijnde nog meer te ontwikkelen, staan er nog verschillende vacatures open. Wil jij helpen aan het verder bouwen van de Academie en staan bij jou de mens en het individu centraal? Kijk dan hier naar onze verschillende vacatures en schrijf je in!

NIEUWS, WEDSTRIJDPROGRAMMA EN UITSLAGEN

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, uitslagen en wedstrijdprogramma? Volg ons dan op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn.

Dominique Scholten
Directeur FC Twente/Heracles Academie