Dit weekend kwamen zes teams in actie voor de competitie. Onder 21 en Onder 18 boekten allebei zeer belangrijke zeges.

Onder 21 heeft een grote stap gezet naar het kampioenschap in Divisie 2. Op vrijdagmiddag versloegen de manschappen van Jouad Boufarra en Nicky Kuiper provinciegenoot Go Ahead Eagles met 0-3. Door deze overwinning heeft Onder 21 voldoende aan één overwinning om de titel binnen te slepen. Op zaterdag 3 december neemt Onder 21 het op Trainingscentrum Hengelo op tegen N.E.C. Nijmegen Onder 21.

Trainer Jord Roos heeft met Onder 18 een ruime zege geboekt op concurrent De Graafschap. Op Trainingscentrum Hengelo werd het 4-0. Jort Ribbers (2x), Sander Sybrandy en Justin van Gelder tekenden voor de doelpunten. Als gevolg van dit resultaat is het gat tussen Onder 18 met plek zes en vijf in totaal één punt.

Uitslagen

Vrijdag 25 november

Competitie | Go Ahead Eagles Onder 21 – FC Twente/Heracles Academie Onder 21: 0-3

Zaterdag 26 november

Competitie | FC Twente/Heracles Academie Onder 18 – De Graafschap Onder 18: 4-0
Competitie | FC Twente/Heracles Academie Onder 16 – Willem II Onder 16: 0-1
Competitie | FC Den Bosch Onder 15 – FC Twente/Heracles Academie Onder 15: 2-2
Competitie | PSV Eindhoven Onder 14 – FC Twente/Heracles Academie Onder 14: 3-1
Competitie | FC Emmen Onder 13 – FC Twente/Heracles Academie Onder 13: 0-0