Drie spelers uit de FC Twente/Heracles Academie zijn door de KNVB opgeroepen voor verschillende internationale toernooien. Benjamin Nagel, Mats Rots en Juliën Mesbahi zullen in februari allemaal afreizen naar Portugal, waar het UEFA Development Tournament en de Algarve Cup gespeeld worden.

Benjamin Nagel komt met Nederland O16 in actie op het UEFA Development Tournament. Daar zal de nationale jeugdselectie drie wedstrijden spelen tegen respectievelijk Portugal, Frankrijk en Duitsland. De eerste wedstrijd tegen Portugal wordt op woensdag 8 februari om 17.00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld. Vervolgens treft Nederland O16 de leeftijdsgenoten van Frankrijk en Duitsland in de daaropvolgende dagen.

Mats Rots en Juliën Mesbahi zijn onderdeel van de Nederland O17-selectie dat deelneemt aan de Algarve Cup. Zij beginnen op vrijdag 10 februari aan het toernooi in Lagos, Portugal. Daar wacht Spanje O17 als eerste tegenstander. Daarna zal Nederland O17 nog in actie komen tegen Portugal en Duitsland.

Wedstrijdprogramma Nederland O16

  • Portugal O16 – Nederland O16 | Woensdag 8 februari, 17.00 uur | Vila Real de Santo António, Portugal
  • Nederland O16 – Frankrijk | Vrijdag 10 februari, 17.00 uur | Vila Real de Santo António, Portugal
  • Nederland O16 – Duitsland | Maandag 13 februari, 12.00 uur | Vila Real de Santo António, Portugal

Wedstrijdprogramma Nederland O17

  • Spanje – Nederland O17 | Vrijdag 10 februari, 12.00 uur | Lagos, Portugal
  • Portugal – Nederland O17 | Zondag 12 februari, 18.00 uur | n.n.b.
  • Nederland O17 – Duitsland | Dinsdag 14 februari, 12.00 uur | Lagos, Portugal

Alle tijdstippen zijn weergegeven in de Nederlandse tijd. In Portugal is het een uur vroeger dan in Nederland.