De aardbevingen die onlangs in Turkije en Syrië plaatsvonden, hebben veel mensen enorm diep geraakt. De enorme materiële en immateriële schade die de aardbevingen ten gevolge hebben gebracht, zijn enorm groot. Om hulp te bieden aan de slachtoffers van deze ramp, gaat de FC Twente/Heracles Academie alle kantineomzet van aanstaande zaterdag doneren aan de hulp voor slachtoffers van deze ramp.

Alle inkomsten die de Academie zaterdag via de kantine op Trainingscentrum Hengelo ontvangt, worden gedoneerd aan de actie van SC Barbaros. SC Barbaros is als onderdeel van het Turks Platform Hengelo in actie gekomen om zoveel mogelijk woonunits te realiseren voor getroffenen in het rampgebied. Daarmee willen zij voor zoveel mogelijk getroffenen een tijdelijk en veilig verblijf bieden.

De kantine op Trainingscentrum Hengelo is aanstaande zaterdag geopend van 13.30 uur tot 17.30 uur. Het is alleen mogelijk om per pin te betalen.