Iddo Roscher, Hoofd Ontwikkeling & Prestatie, en Matthijs Blijham, Hoofd Regioplan, gaan de FC Twente/Heracles Academie na dit seizoen verlaten. Roscher en Blijham zullen de rest van het seizoen hun functie binnen de FC Twente/Heracles Academie nog blijven vervullen.

Iddo Roscher kijkt met een trots gevoel naar zijn periode binnen de Academie: “Ik ben trots op wat we in de afgelopen drie jaar hebben neergezet en de algehele werkwijze van de Academie. We hebben de afgelopen jaren een goede organisatie opgebouwd die behoort tot de betere in Nederland. In de komende jaren gaat dat nog zichtbaarder worden op het veld en in de mate van doorstroom naar FC Twente en Heracles Almelo. Ik ben FC Twente en Heracles Almelo enorm dankbaar voor de kans om in deze mooie regio te mogen werken.”

Matthijs Blijham

Naast Iddo Roscher zal ook Matthijs Blijham, Hoofd Regioplan, de FC Twente/Heracles Academie na dit seizoen gaan verlaten. “Ik ga de Academie met een enorm trots gevoel verlaten”, vertelt Matthijs Blijham. “De afgelopen twee seizoenen hebben we binnen de gezamenlijke Academie een stevig fundament van het Regioplan opgebouwd, waarmee zowel de Academie als de partnerclubs nog jarenlang veel profijt van zullen hebben. De mensen in deze regio zijn erg begaan en de vele input die we hebben mogen ontvangen, heeft mede geleid tot het Regioplan zoals het nu is. De komende maanden blijf ik mij uiteraard maximaal inzetten, zodat het stokje op een goede manier zal worden overgedragen.”

Matthijs Blijham

Dominique Scholten, Directeur Academie: “Iddo Roscher en Matthijs Blijham hebben beiden een grote rol gehad in het fundament dat nu staat bij de FC Twente/Heracles Academie, daar zijn wij zeer erkentelijk voor. We wensen ze succes bij het vervolg van hun carrière en gaan opzoek naar waardige vervangers.”