De loting van de kwartfinales in de Jeugdcups is gistermiddag verricht door de KNVB. De Onder 21 en Onder 18 van de FC Twente/Heracles Academie zitten nog in het bekertoernooi en komen in de kwartfinales uit tegen respectievelijk SC Cambuur en sc Heerenveen.

Onder 21 werd tijdens de bekerloting gekoppeld aan de leeftijdsgenoten van SC Cambuur. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Trainingscentrum Hengelo. Onder 18 reist in de kwartfinale af naar Friesland, waar het de Onder 18 van sc Heerenveen treft.

De winnaars van beide affiches zullen in de halve finale sowieso een thuiswedstrijd spelen. Mocht Onder 21 verder bekeren, dan treft het in de halve finale de winnaar van het bekerduel NAC Breda O21 – Feyenoord Rotterdam O21. Als Onder 18 de halve finale weet te bereiken, zal het hierin de winnaar van Feyenoord Rotterdam O18 – Sparta Rotterdam O18 treffen.

Kwartfinale Jeugdcups

FC Twente/Heracles Academie Onder 21 – SC Cambuur Onder 21, Trainingscentrum Hengelo

sc Heerenveen Onder 18 – FC Twente/Heracles Academie Onder 18, Sportpark Skoatterw├óld

De datum/data waarop de kwartfinales worden gespeeld, wordt later bekend.