Youri Geurkink, Lorenzo Müller en Maryline Lapaire blijven verbonden aan de FC Twente/Heracles Academie. De contracten van de drie coördinatoren zijn voor de komende periode verlengd.

Dominique Scholten licht de contractverlenging van de drie coördinatoren toe: “Youri, Lorenzo en Maryline zijn van belangrijke waarde voor de Academie. Alle drie de personen dragen met hun expertise bij aan de ontwikkeling van de Academie. Daarom ben ik erg blij dat we hen voor langer hebben kunnen binden.”

Youri Geurkink

“De afgelopen twee seizoenen hebben we op fysiek vlak al mooie stappen kunnen zetten en gewerkt aan goede plannen voor in de toekomst,” zegt Youri Geurkink, Coördinator Fysiek en Wetenschap. “Ik wil de komende jaren blijven helpen om deze plannen in actie en ontwikkeling te zetten. De werksfeer binnen de Academie is goed, waardoor ik met veel plezier kan meehelpen aan de toekomst.”

Lorenzo Müller

“Ik ben trots op de resultaten die we met Videoanalyse en Data al hebben neergezet”, zegt Lorenzo Müller, Coördinator Videoanalyse en Data. Müller is sinds de opzet van de gezamenlijke Academie in juli 2020 actief binnen de FC Twente/Heracles Academie. “We blijven continu stappen maken in een hecht team, bestaande uit video-analisten en een data-analist. De komende periode wil ik samen met hen nieuwe dingen blijven bedenken en innoveren, waarmee we de volgende stappen ook weer kunnen zetten. Ik ben hier nog niet uitgeleerd en zie voor zowel het team, de Academie als mijzelf nog veel mogelijkheden.”

Maryline Lapaire

“Ik voel me op mijn plek binnen deze organisatie, mede door de goede samenwerking met collega’s”, vertelt Maryline Lapaire, Coördinator Topsportbegeleiding. Lapaire vervult sinds juli 2022 de functie Coördinator Topsportbegeleiding. “Vanuit de Academie kunnen we spelers en ouders nog veel meer gaan bieden op het gebied van topsportbegeleiding. Ik heb enorm veel zin om dat voort te zetten, zodat we de komende periode de kwaliteit nog verder kunnen uitbouwen.”