De trainersstaf voor het seizoen 2023/2024 is compleet. De afgelopen weken zijn de verbintenissen van meerdere trainers verlengd, waardoor zij ook aankomend seizoen verbonden blijven aan de FC Twente/Heracles Academie. Als gevolg hiervan is de indeling van de trainersstaf voor het aankomende seizoen volledig ingevuld.

Voor het seizoen 2023/2024 vinden er geen wijzigingen plaats in de trainersstaf. Alle stafleden binnen de FC Twente/Heracles Academie blijven aangesteld binnen dezelfde leeftijdscategorie als waarin ze het huidige seizoen trainer zijn.

TRAINERSSTAF SEIZOEN 2023/2024

Onder 21: Nicky Kuiper en Jouad Boufarra

Onder 18: Jord Roos en Berthil ter Avest

Onder 16: Herman Kamminga en Fethi Ozerdogan

Onder 15: Wouter Stronks

Onder 14: Daan Jalving

Onder 13: Sjoerd Overgoor

Onder 12: Thomas Tijhuis en Demian ten Broeke

Keepertrainers: Kevin Swarthoff en Dennis Telgenkamp

Fysiek trainer: Ellery Cairo