De Onder 16 van de FC Twente/Heracles Academie reist eind mei af naar Istanbul op uitnodiging van Beşiktaş JK.

Het team van trainer Herman Kamminga verblijft van zaterdag 27 mei tot en met dinsdag 30 mei in Istanbul om een trainingskamp af te werken op het jeugdcomplex van de Turkse topclub. Tijdens het trainingskamp wordt er onder andere een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Onder 16 van Beşiktaş JK. Daarnaast vindt er voor de trainersstaf een demo-training plaats, waarbij informatie en kennis wordt uitgewisseld.

Dominique Scholten, Directeur Academie: “Via onze jeugdtrainer Fethi Ozerdogan zijn we in contact gekomen met Beşiktaş JK. We zijn vereerd dat zij ons uitnodigen voor een vriendschappelijk trainingskamp. Het deelnemen aan buitenlandse toernooien, wedstrijden en trainingskampen zijn erg leerzaam voor de spelers en staf. Deze activiteiten dragen in onze ogen goed bij aan het ontwikkelen van mensen.”