Benjamin Nagel is opgenomen in de definitieve selectie van Nederland O16 voor de Dream Cup U16 in Japan. Eind mei reist Nederland O16 af naar Japan, waar het verschillende interlandwedstrijden speelt.

Nederland O16 komt drie keer in actie op de Dream Cup. Op woensdag 31 mei start het team van bondscoach Alexander Palland met een wedstrijd tegen Nigeria O16. Daarna volgen nog affiches tegen de leeftijdsgenoten van de Verenigde Staten en Japan.

Dominique Scholten, Directeur Academie: “Dat Benjamin opnieuw onderdeel is van de Nederland O16-selectie is een goede beloning voor zijn harde werk en ontwikkeling. De Dream Cup in Japan zal hem de kans bieden om ook in nieuwe omstandigheden te ontwikkelen en presteren. Namens de Academie wens ik Benjamin en Nederland O16 veel succes toe.”

Wedstrijden

Nederland O16 – Nigeria O16 | woensdag 31 mei, 12.00 uur | J-Village Stadium, Japan

Verenigde Staten O16 – Nederland O16 | vrijdag 2 juni, 12.00 uur | J-Village Stadium, Japan

Japan O16 – Nederland O16 | zondag 4 juni, 12.00 uur | J-Village Stadium, Japan

Alle tijdstippen zijn weergegeven in lokale tijd. De tijd in Nederland loopt zeven uur achter.