De Onder 12 van de FC Twente/Heracles Academie neemt dit weekend deel aan het U12 International Talent Tournament in Soest (Utrecht). Het team van trainers Thomas Tijhuis en Demian ten Broeke komt tijdens het toernooi in actie tegen tegenstanders uit binnen- en buitenland.

Op zaterdag speelt Onder 12 drie wedstrijden in de poulefase. Daarin treft het de leeftijdsgenoten van PAOK Saloniki (Griekenland), Feyenoord en Breidablik (IJsland).

Op zondag worden er kruisfinales gespeeld. Dan treft Onder 12 minimaal twee van de volgende tegenstanders: SO Soest, AFC Ajax, Dynamo Kyiv (Oekraïne), Slaks Wroclaw (Polen), AZ Alkmaar, FC Utrecht, sc Heerenveen, KRC Genk (België), PSV, Club Brugge (België), Leeds United (Engeland) of Vitesse Arnhem.

Wedstrijdprogramma

Zaterdag 10 juni

10.55 uur | FC Twente/Heracles Academie Onder 12 – PAOK Saloniki Onder 12

12.45 uur | Feyenoord Onder 12 – FC Twente/Heracles Academie Onder 12

14.35 uur | Breidablik Onder 12 – FC Twente/Heracles Academie Onder 12

Zondag 11 juni

Kruisfinales vanaf 10.00 uur.

Iedere wedstrijd op het toernooi duurt 2×20 minuten