De FC Twente/Heracles Academie heeft zich weten te versterken met meerdere spelers. Aankomend seizoen stromen er negentien nieuwe spelers in, verdeeld over vijf leeftijdscategorieën. Daarnaast gaat de Onder 12 bestaan uit een bijna geheel nieuwe lichting.

Binnen de Onder 21 stromen er zes spelers in. De hoogste lichting wordt versterkt door Tiago Codinha (afkomstig van FC Utrecht), Mohamed Essakkati (VVV-Venlo), Derrick Slagveer (Alphense Boys), Rick Jonkers (PSV), Semir Ozturk (Go Ahead Eagles). Leco Zeevalkink (NEO Borne) sluit aan als trainingskeeper.

Bovenbouw

Bij de twee andere bovenbouwteams, Onder 18 en Onder 16, stromen in totaal acht nieuwe spelers in. De Onder 18 gaat kennismaken met Lucas Moes (CVV Achilles Enschede), Bjorn Titulaer (Alphense Boys), Battal Duldar (PSV), Ewout Moester (AFC Ajax) en Giandro Sambo (AFC Ajax). Bij de Onder 16 stromen drie spelers in: Denzel Teganini (ASC Waterwijk), Joep Brouwer (CVV Oranje Nassau) en Gennaro Esajas (AFC).

Onderbouw

De Onder 15 en Onder 14 worden aankomend seizoen ook aangevuld door een aantal nieuwe spelers. Binnen de Onder 15 stromen er twee spelers in: Cas Holtslag (De Tubanters) en Djenoah Papilaja (CSV’28). De Onder 14 telt aankomend seizoen drie nieuwe gezichten: Zigge Hoveling (RKSV Vogido), Aram Oglu (CVV Achilles Enschede) en Joël Wirth (K.S.V. Achilles ’12).

Onder 12

Ook aankomend seizoen stroomt er een nieuwe Onder 12-lichting in bij de FC Twente/Heracles Academie. Noud Breukers (Rood-Zwart Delden), Leonardas Cesonis (SV Vorwärts Nordhorn), Talha Ekici (ATC’65), Anwar el Rharouadi (Victoria’28), Pep Heuvels (SDC’12), Cas Kloppers (RKSV Vogido), Mees Olsem (ATC’65), Alex op ’t Ende (CVV Achilles Enschede), Mika Peer (RKSV NEO), Sven Posthuma (Victoria ’28), Bent Scholder (HVV Tubantia), Nick Smale (Rohda Raalte), Refael Stell (PEC Zwolle), Djayden Stokvisch (FC Ommen) en Iver Wentink (Rohda Raalte) zullen allen aankomend seizoen in het shirt van de gezamenlijke Academie spelen. Daarnaast zullen drie spelers die momenteel deel uitmaken van de Onder 12-selectie hier ook aankomend seizoen onderdeel van blijven. Dit gaat om Thijmen Balster, Marlon Claudio en Jesse van der Veen.