Negen spelers uit de FC Twente/Heracles Academie sluiten tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan bij de eerste selectie van FC Twente of Heracles Almelo om mee te trainen.

Zeven spelers van de gezamenlijke Academie nemen deel aan de voorbereiding van de eerste selectie van FC Twente. Dit gaat om Juliën Mesbahi, Mats Rots, Sander Sybrandy, Irakli Yegoian, Jort Ribbers, Harrie Kuster en Gijs Besselink. FC Twente start aanstaande maandag met de voorbereiding.

Bij Heracles Almelo zullen Academie-spelers Stijn Bultman en Diego van Oorschot op het trainingsveld verschijnen. De Almeloërs starten morgen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de eerste training.

Dominique Scholten, Directeur Academie: “Het is goed om te zien dat spelers uit de gezamenlijke Academie in beeld zijn bij de eerste selecties van FC Twente en Heracles Almelo. Tijdens de voorbereiding krijgen zij de kans om ervaring op te doen en zich te laten zien.”