De FC Twente/Heracles Academie en OCON Sportmedische kliniek verlengen het partnerschap voor de komende drie jaar. Sinds de opzet van de samenwerking in 2021 hebben beide partijen nauw samengewerkt bij de ondersteuning en sportmedische zorg van spelers uit de Academie.

Met deze verlengde samenwerking bevestigen FC Twente/Heracles Academie en OCON hun sterke toewijding aan het bieden van hoogwaardige sportmedische zorg en het bevorderen van de ontwikkeling van jonge talenten. Dominique Scholten, Directeur Academie:  “We zijn verheugd over het voortzetten van het partnerschap met OCON en waarderen de toewijding en professionaliteit van het team. De expertise die OCON meebrengt heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en groei van de jeugdspelers van de Academie, en dat geeft veel vertrouwen. De betrokkenheid van OCON bij de jeugdopleiding zal ook de komende jaren een rol spelen in het succes van de Academie.” Sanne Hesselink, sportarts bij OCON, benadrukt: “Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen de spelers rekenen op hoogwaardige medische ondersteuning, preventieve zorg en een snel herstel wanneer blessures zich voordoen.”

Het nauwe contact tussen de FC Twente/Heracles Academie en OCON zal verder worden geïntensiveerd, met als doel de sportmedische zorg nog beter af te stemmen op de unieke behoeften van de jonge talenten.