Irakli Yegoian en Benjamin Nagel zijn door de bondscoaches van hun nationale (jeugd)ploeg opgenomen in de definitieve selectie. Middenvelder Irakli Yegoian is onderdeel van Georgië O21, dat tijdens de interlandperiode twee kwalificatiewedstrijden speelt voor het EK O21. Benjamin Nagel zal in actie komen tijdens een tweedaagse trainingsstage met Nederland O17. Battal Duldar staat op de standby-lijst.

Op woensdag 6 september treft Irakli Yegoian met Georgië O21 de leeftijdsgenoten van Gibraltar. Om 18.00 uur Nederlandse tijd wordt er afgetrapt in het Ramaz Shengelia Stadion in Koetaisi. Zes dagen later, op dinsdag 12 september, neemt Georgië O21 het op tegen Moldavië O21. Beide wedstrijden zijn onderdeel van de EK-kwalificatiereeks voor nationale Onder 21-ploegen. Hierbij zit Georgië O21 in de poulefase met de leeftijdsgenoten van Zweden, Nederland, Noord-Macedonië, Gibraltar en Moldavië.

WEDSTRIJDPROGRAMMA Georgië O21

Georgië O21 – Gibraltar O21
Woensdag 6 september, 18.00 uur (Nederlandse tijd)
Ramaz Shengelia Stadion, Koetaisi (Georgië)

Moldavië O21 – Georgië O21
Dinsdag 12 september, 18.00 uur (Nederlandse tijd)
Stadionul Zimbru, Chişinǎu (Moldavië)


Nederland O17

Benjamin Nagel is door bondscoach Alexander Palland geselecteerd voor een tweedaagse trainingsstage met Nederland O17. De middenvelder van de Onder 18 is onderdeel van de 35-koppige selectie. Battal Duldar staat op de stand-by lijst voor de trainingsstage.

Nederland O17 werkt op maandag 4 en dinsdag 5 september in totaal drie trainingen af op de velden van sv Austerlitz, nabij de KNVB Campus in Zeist.