Stijn Bultman en Irakli Yegoian hebben deze week hun debuut gemaakt bij een vertegenwoordigend elftal van hun nationaliteit. Bultman maakte zijn debuut voor Nederland O19 tijdens het oefenduel tegen Italië O19, terwijl Yegoian voor het eerst zijn opwachting maakte tijdens de wedstrijd Moldavië O21 – Georgië O21.

Nederland O19 kwam afgelopen maandag in actie tegen Italië O19. Stijn Bultman startte als wisselspeler. In de 85e minuut kwam de verdediger binnen de lijnen. Nederland O19 zegevierde uiteindelijk met 0-2.

De 18-jarige Bultman stroomde afgelopen zomer vanuit de FC Twente/Heracles Academie door naar de hoofdmacht van Heracles Almelo. Bultman tekende een contract tot medio 2025 met een optie tot een extra seizoen.

Irakli Yegoian

Georgië O21 speelde gisteren tijdens de EK-kwalificatie voor nationale Onder 21-ploegen tegen de leeftijdsgenoten van Moldavië. Irakli Yegoian begon als wisselspeler. In de laatste minuten van de wedstrijd kwam de middenvelder, die afgelopen zomer zijn eerste contract bij FC Twente tekende, in het veld. Georgië O21 versloeg Moldavië O21 met 0-1.