De FC Twente/Heracles Academie heeft met Stijn Bultman, Kaan Talay, Rens Blankenvoort en Nigel Groenewald vier spelers die zijn opgeroepen voor diverse Nederlandse jeugdelftallen. Jip Meilink staat op de stand-by lijst.

Oranje Onder 19

Stijn Bultman is wederom opgeroepen voor de voorselectie van Oranje Onder 19. De vorige interlandperiode maakte de 18-jarige centrale verdediger zijn debuut voor Oranje Onder 19 in de met 0-2 gewonnen wedstrijd tegen ItaliĆ« Onder 19. Op vrijdag 6 oktober wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.

De definitieve selectie zal afreizen naar Marbella (Spanje) om daar drie oefenwedstrijden af te werken. Oranje Onder 19 speelt op donderdag 12 oktober om 19:00 uur het eerste duel met Zwitserland. Twee dagen later volgt op hetzelfde tijdstip de tweede wedstrijd tegen AustraliĆ«. Op dinsdag 17 oktober sluit Oranje het drieluik in Marbella af met een strijd tegen onze zuiderburen. De aftrap tegen de Belgen is om 12:00 uur. 

Foto: NESImages

Oranje Onder 17 futures

Kaan Talay, Rens Blankenvoort en Nigel Groenewald zijn opgeroepen voor Oranje Onder 17 futures. Deze selectie zal een 2-daagse stage gaan afwerken in Horst. Academie speler Jip Meilink staat op de reservelijst van deze selectie.

In de 2-daagse stage zullen er drie trainingen worden afgewerkt op het veld van Parkhotel Horst. Op maandag 2 oktober om 16.00 is de eerste training. Op woensdag 3 oktober staan de andere twee trainingen op de planning. De eerste om 10.30 uur en de tweede om 16.00 uur.