De FC Twente/Heracles Academie heeft met ingang van het huidige seizoen DFDS als hoofdsponsor aan zich weten te binden. De logistieke dienstverlener zal vanaf heden onder andere zichtbaar zijn op alle kleding van de gezamenlijke Academie en het Regioplan. De partijen hebben een tweejarige overeenkomst afgesloten.

Dominique Scholten, Directeur Academie: “We zijn erg blij met deze ontwikkeling en hebben in DFDS een betrokken hoofdsponsor gevonden. Vorig seizoen zijn ze gestart als Regioplan Partner. Dit seizoen continueren we het partnership niet alleen, maar intensiveren we het ook naar het hoofdsponsorship. Dit stelt de Academie in staat om verder te bouwen en dichterbij onze ambities te komen.’’

Over DFDS

DFDS is een transport- en logistiekbedrijf dat zorgt voor veilig, betrouwbaar en efficiënt verkeer van mensen en goederen. Zij maken deel uit van de essentiële infrastructuur die klanten en gemeenschappen in heel Europa, inclusief Turkije, verbindt. DFDS is opgericht in 1866 en heeft zijn hoofdkantoor in het Deense Kopenhagen. Per jaar vervoert DFDS meer dan 10.000 vrachtklanten en vijf miljoen passagiers.

DFDS is als hoofdsponsor onder andere zichtbaar op alle tenues