Irakli Yegoian is door de Georgische voetbalbond opnieuw opgenomen in de definitieve selectie voor twee EK-kwalificatiewedstrijden met de nationale Onder 21-ploeg.

Op donderdag 12 en dinsdag 17 oktober komt Georgië O21 in actie tijdens de EK-kwalificatie voor Onder 21-ploegen. Dan treft het achtereenvolgens de leeftijdsgenoten van Nederland en Zweden. Beide wedstrijden worden gespeeld in de Adjarabet Arena in Batumi, Georgië.

Deze wedstrijden zijn onderdeel van de poulefase in de kwalificatie voor het EK voor Onder 21-ploegen, dat in 2025 wordt georganiseerd in Slowakije. Eerder kwam Georgië O21 al in actie tegen Moldavië O21 en Gibraltar O21. Tijdens het duel tegen de laatstgenoemde tegenstander maakte Irakli Yegoian zijn officiële debuut voor de Onder 21-ploeg van Georgië.

Wedstrijden

Georgië O21 – Nederland O21
Donderdag 12 oktober, 16.00 uur*
Adjarabet Arena, Batumi (Georgië)

Georgië O21 – Zweden O21
Dinsdag 17 oktober, 17.00 uur*
Adjarabet Arena, Batumi (Georgië)

* Nederlandse tijd